Suklaavaahto (G)

Suklaavaahto

keskitasoAlle 30 min
keskitaso

Gluteeniton Jälkiruoat Muu maailma

ainekset (4 annosta)

  • 150 g Crème Bonjour Maustamaton 15%
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 70 g taloussuklaata
  • 2 rkl hillottua appelsiininkuorta

valmistusohjeet

Vatkaa tuorejuusto sokerin ja vaniljasokerin kanssa vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa ja anna sen hiukan jäähtyä. Valuta suklaa ohuena nauhana tuorejuusto-sokerivaahtoon koko ajan vatkaten. Lisää viimeisenä hillotut appelsiininkuoret ja jaa vaahto annosmaljoihin. Halutessasi voit koristella annokset kirsikoilla ja kookoshiutaleilla.

Palvelun tarjoaa Ideakeittiö.fi © Unilever

Siirry mobiiliversioon