Täytetty pannukakkurulla

Täytetty pannukakkurulla

keskitasoyli 60 min
keskitaso

Pikkusuolaiset Liha

ainekset (10 annosta)

  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl Flora Culinessea
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl valkopippuria
  • 6 kpl kananmunaa
  • täyte:
  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 300 g savukalaa
  • 6 rkl tillisilppua
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl sitruunanmehua

valmistusohjeet

Sekoita Crème Bonjour ja maito. Lisää jauhot, Flora Culinessea ja mausteet hyvin sekoittaen. Anna turvota 15-30 min. Sekoita kananmunat taikinaan ja kaada seos Culinesella voidellun leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista uunissa 225 °C lämpötilassa 15-20 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille ja jäähdytä hetki.
Täyte: Notkista Crème Bonjour ja levitä se jäähtyneelle pannukakkulevylle. Ripottele kuutioitu kala ja tillisilppu päälle ja pirskottele sitruunasta puristettu mehu aineiden päälle. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Kääri täytetty levy tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa. Viipaloi ja siirrä viipaleet uuninkestävälle tarjoiluvadille, lämmitä ja tarjoa.

Palvelun tarjoaa Ideakeittiö.fi © Unilever

Siirry mobiiliversioon